Za hitne slučajeve: +381 63 785 21 29
O Nama
Grey Dental

Grey Dental

Stomatološka ordinacija Grey Dental osnovana je 1996. godine i kroz ordinaciju je do danas prošlo više desetina hiljada pacijenata, a svake godine se obavi oko dve hiljade pregleda i intervencija.

Sam proces rada i razvoja ordinacije se zasniva na timskom multidisciplinarnom pristupu u radu, neprekidnom tehnološkom i stručnom usavršavanju, unapređivanju organizacije rada i komunikacije sa pacijentima, pouzdanim saradnicima van ordinacije.

Dr Gordana Kovacevic

Dr Gordana Kovačević

Doktor stomatologije
Specijalista ortopedije vilica

Rođena u Novom Sadu gde je završila školovanje. Diplomirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu / odsek stomatologija, gde je i specijalizirala 2003 godine. Završila više stotina sati kontinuirane medicinske edukacije. Član stomatološke komore Vojvodine i društva lekara Vojvodine. Osnivač i vlasnik je ordinacije Grey Dental od 1996. Majka troje dece.

Marko Kovacevic

Marko Kovacević

Apsolvent stomatologije i administrativni radnik

Dr Gordana Kovacevic

Ivana Lazarević

Završila srednju medicinsku školu u Zrenjaninu 2003 godine, smer stomatolska sestra — tehničar. Zaposlena u stomatološkoj ordinaciji Grey Dental od 2006 godine.

Volonterski rad sa decom predškolskog uzrasta

Početkom svake nove školske godine, od 2014. održavaju se besplatni sistematski pregledi sa decom iz privatnih vrtića i državne ustanove Radosno Detinjstvo.

Volonterski Rad
Dečiji vrtić u poseti ordinaciji
Volonterski Rad
Dečiji vrtić "Radosno Detinjstvo" u poseti ordinaciji

Treba Vam dentalni pregled?

Termin se zakazuje telefonom ili lično bar 24h unapred.

Treba Vam dentalni
pregled?

Termin se zakazuje telefonom ili lično
bar 24h unapred.